Select Page

berlin först ut

I takt med en ökad efterfrågan kommer vi från och med i Februari - 19 kunna erbjuda iFoods produkter i Berlin via vårt team som finns på plats. Vi kommer först och främst att erbjuda produkterna exklusivt till de olika företagshotell och inkubatorer som vi har ett samarbete med. Medlemmar till dessa verksamheter kommer att kunna få serverat både våra Chay-rätter från Small Green Planet, samt kunna köpa våra produkter från Veggie Table direkt på plats på arbetet. 

iFood Europe

vi möter era behov

Vårt trevliga export-team utgår ifrån Berlin där de även finns baserade. Här görs också vår första Europeiska satsning. Vår devis är att introducera iFood enligt våra kunders behov. Vill du kunna erbjuda våra produkter på egen hylla, till ditt favorit-cateringbolag, eller att vi själva kommer och säljer maten på plats? Eller driver du en restaurang eller storkök och söker nya spännande smaker? Hör av dig för ett första möte så lovar vi att försöka tillgodose just dina behov. 

Informationsblad

 

Ladda ned vårt informationsblad med bland annat förteckning över våra produkter som vi satsar lite extra på för marknaden i Berlin. Lägg på din chefs skrivbord eller helt enkelt där du vill att iFood skall finnas!
(Enbart Engelsk version). 

 

Vill du att just din arbetsplats, favoritbutik, storkök eller liknande också börjar erbjuda iFood?

Skicka då ditt önskemål via formuläret nedan så följer vi upp ditt tips! 

TIPSA

6 + 9 =

kontakt

tele

Katharina Seifert
+49 1514 3203694

e-Mail

katharina@ifood.se

Adress

iFood Europe
Factory Mitte
Rheinsberger Str. 76/77
10115 Berlin

Fabrik