Select Page

We help Europe 

transition into

plant-based.

berlin först ut

I takt med en ökad efterfrågan erbjuder vi nu iFoods produkter i Berlin via vårt team som finns på plats. Vi serverar främst Small Green Planet på olika WeWork-kontor runtom Berlin och sprider även konceptet till ytterligare företagshotell och inkubatorer som vi har ett samarbete med. Medlemmar och anställda inom dessa verksamheter får serverat våra goda Chay-rätter uppvärmt och redo att ätas direkt på plats på kontoret. 

iFood Europe

vi möter era behov

Vårt trevliga export-team utgår ifrån Berlin där de även finns baserade. Här görs också vår första Europeiska satsning. Vår devis är att introducera iFood enligt våra kunders behov. Vill du kunna erbjuda våra produkter på egen hylla, till ditt favorit-cateringbolag, eller att vi själva kommer och säljer maten på plats? Eller driver du en restaurang eller storkök och söker nya spännande smaker? Hör av dig för ett första möte så lovar vi att försöka tillgodose just dina behov. 

Informationsblad

 

Ladda ned vårt informationsblad med bland annat förteckning över våra produkter som vi satsar lite extra på för marknaden i Berlin. Lägg på din chefs skrivbord eller helt enkelt där du vill att iFood skall finnas!
(Enbart Engelsk version). 

 

Vill du att just din arbetsplats, favoritbutik, storkök eller liknande också börjar erbjuda iFood?

Skicka då ditt önskemål via formuläret nedan så följer vi upp ditt tips! 

TIPSA

1 + 14 =

kontakt

tele

Alexander Schabel
+49 179 1450418

e-Mail

alexander@ifood.se

Adress

iFood Europe
Factory Mitte
Rheinsberger Str. 76/77
10115 Berlin

Fabrik